+31 (0)43 204 13 83 Neem telefonisch contact op
info@qurathuiszorg.nl Stuur ons een mail
mkdf-eliptic-slider

Over ons
Thuiszorg op maat!

Qura Thuiszorg zorgt ervoor dat u verpleging en/of verzorging krijgt zoals u dat wenst, persoonlijk en betrokken.

Thuiszorg nodig?

Heeft u behoefte aan gekwalificeerde, gespecialiseerde en professionele zorgverlening? Heeft u door omstandigheden tijdelijk of langdurig thuiszorg nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij regelen samen met u, de juiste zorg die op uw wensen en behoeften is afgestemd. In een persoonlijk gesprek met u brengt onze zorgcoördinator al uw zorgbehoeften in beeld. Aan de hand hiervan gaan we binnen onze teams op zoek naar de zorgverleners die het beste bij u en uw zorgvraag passen. Indien nodig kunnen wij de zorg nog dezelfde dag opstarten.

auto

PERSOONLIJKE ZORGVERLENING

Dat is waar wij voor staan. Bel naar +31 (0)43 204 13 83 of mail naar info@qurathuiszorg.nl voor een persoonlijk gesprek.

over ons 2

Persoonlijk en
vertrouwd

Wij vinden het belangrijk dat u de zorg krijgt op de manier die u wenst. Hiervoor werken wij met kleine en vaste teams. Deze kleine teams zijn grotendeels geheel zelfstandig met vaste zorgverleners. U heeft dus niet te maken met veel verschillende gezichten, maar altijd met vaste mensen waarop u kunt vertrouwen en die bij u persoonlijk betrokken zijn. Ook zullen wij altijd op de met u afgesproken tijdstippen aanwezig zijn. Afhankelijk van uw zorgbehoefte zijn onze teams nooit groter dan 3-4 personen. Wij werken uitsluitend met ervaren en gekwalificeerde verzorgenden en verpleegkundigen die allen ruime ervaring hebben in de zorg. Deze kunnen bij u thuis alle verzorging en verpleging bieden die u nodig heeft.
Naast de algemene zorgtaken zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten met dementie.